Gratis bettingtips för Svensk fotboll

Fotbollbettingtips för Svenska matcher täcks i denna sektion. Klicka på någon av turneringarna nedan, de är tillgängliga för alla användare, som innehåller upp till 5 dagars förutsägelser för varje matchdag.

Fotbollsbettingtips - Tävlingar

Pengahantering

Vi rekommenderar att alla spelare som lägger bets på sporthändelser använder ett system för pengahantering. Detta gäller för både amatörer och professionella spelare.

1. Bestäm den maximala summa du har råd att förlora under en given tidsperiod. Även om det inte måste innebära att du förlorar alla dina pengar, så finns det en risk eftersom sportsbetting är en spelaktivitet.

2. Dela din bettingsumma i minst 10 olika delar och använd dessa för betting på olika spel - det är rekommenderat att du inte satsar alla dina pengar på ett och samma spel, utan fördelar riskerna över flera matcher.

3. Behåll alltid kontrollen medan du spelar - håll dig alltid till de ovanstående 2 stegen. Satsa enbart de pengar du har råd att förlora, och skulle du förlora alla pengar som du lagt undan i steg 1, så slutar du spela. Om du känner ett behov av att fortsätta spela, sök gratis stöd och hjälp från föreningar för spelberoende eller från dina vänner/familj.

Svenska bettingtips Vanliga frågor

Where should I bet on football matches?

Allt spel på fotboll ska göras hos auktoriserade operatörer. Kontrollera dina lokala spelbutiker eller nätbaserade bettingsidor med licens för drift i ditt hemland. När det gäller Svenska spelare rekommenderar vi att du använder dig av följande alternativ, då de är licensierade inom Sverige och har en Licens från Lotteriinspektionen.


Bet365 Unibet ComeOn
Betsson Betsafe

Är förutsägelserna helt säkra?

De bettingtips för Svenska matcher som anges på sidan är inte helt säkra. Sportbetting är en spelverksamhet, och därmed är ingenting 100 % säkert. Tjänster som garanterar att deras förutsägelser är helt korrekta är bedragare. Detta helt enkelt eftersom det alltid kan dyka upp överraskningar som påverkar slutresultatet, oavsett hur trolig förutsägelsen för varje match är. Användare som hittar sådana påståenden bör fråga sig själva: kommer de återbetala min insats om förutsägelsen visar sig vara fel? erbjuder de sig att ge mig den vinst jag skulle ha fått om förutsägelsen var en vinst? Svaret är kort och gott nej: ingen av dessa tjänster erbjuder sådana garantier, vilket borde vara ett måste för att få kallas "Garanterade bettingtips".

Varför ska jag lita på bettingtipsen från er?

VI har gratis fotbollsförutsägelser för Svenska och Europeiska matcher som publiceras i god tid före matchdagen. Detta betyder att alla användare som är intresserade i Svenska Bettingtips kan se dessa förutsägelser och jämföra resultaten med våra tips, utan att ta några risker. Om du är nöjd med resultaten från våra tips, kan du alltid använda dem som en del av din bettingstrategi.

Erbjuder ni dagliga tips för fotbollsbetting?

Ja, vi publicerar förutsägelser inom fotbollsbetting på daglig basis så länge som det spelas matcher i de utvalda ligor som vi bevakar. För närvarande täcker vi Allsvenskan, och Superettan. Våra fotbollsbettingtips publiceras här i god tid, upp till 5 dagar innan matchen spelas.

Hur skapar ni era svenska bettingtips?

Bettingtips som ges på hemsidan skapas med hjälp av en rent matematisk algoritm som helt tar bort behovet av den mänskliga faktorn. Algoritmen analyserar statistik för varje svenska lag, lagets form och resultat från tidigare matcher, och H2H-data för att skapa möjliga resultat för olika bettingmarknader så som slutgiltigt resultat, över/under, lag som gör mål, målskillnad, antal mål och målskyttar. De uppgifter som analyseras k kommer från fotbollsresultat från Allsvenskan, och Superettan.

Är bettingtipsen verkligen gratis?

Ja! Våra fotbollsbettingtips läggs upp på webbplatsen helt gratis för alla, utan några krav. Vi har tillgång till mängder av fotbollsstatistik, och vårt system har skapats för att identifiera trender, kontrollera lagets form och senaste resultat för att ge snabba förutsägelser för olika marknader under varje match. Med detta smarta system i gång, behöver vi inte be om några pengar från de som tar del av våra tips för svenska matcher. Dessutom, innehåller vår hemsida då och då reklammeddelanden, och det är från dessa som vi får våra inkomster.