Ackumulatorspel Kalkylator

bet365 Kontrollera Bet365 Sverige bonuskoder för ett nytt konto spelkrediter / välkomstbonuspaket.

ODDSKALKYLATOR
# Resultatet Odds
1
/
Sammanfattning och avkastning
Total insats Totalavkastning Total vinst
-
-
-

Guide för Ackumulatorspel

Ett ackumulatorspel, vanligtvis kallat ett parlay-spel, är en typ av sportspel där flera val kombineras till ett enda spel för maximal avkastning genom att exakt förutsäga flera händelser eller spelresultat. Med ett ackumulatorspel kan du tjäna stora utbetalningar genom att korrekt förutsäga flera resultat av dessa satsningar!

Spelare som vill placera ett ackumulatorspel måste välja två eller flera evenemang eller spel och placera individuella spel på dem, var och en i sin tur används som insats för ett annat spel i tur och ordning om någon är framgångsrik; När alla spel har varit framgångsrika, kombineras ackumulatorvinster och fördelas mellan vinnande satsningar som en del av ett totalt utbetalningsbelopp.

Låt oss till exempel säga att en spelaren lägger ett ackumulatorspel på tre olika fotbollsmatcher. I det första spelet satsar spelaren 100 kr på att lag A vinner till oddset 2.0. Om lag A vinner får spelaren en utbetalning på 200 kr (100 kr insats + 100 kr i vinst). Vinsterna på 200 kr skulle sedan rullas över som insatsen för det andra spelet. Om spelaren satsar 200 kr på lag B till oddset 2,5 och lag B vinner, får spelaren en utbetalning på 500 kr (200 kr i insats + 300 kr i vinst). Vinsterna på 500 kr skulle sedan rullas över som insatsen för det tredje spelet. Om spelaren satsar 500 kr på lag C till oddset 3,0 och lag C vinner, får spelaren en utbetalning på 1 500 kr (500 kr i insats + 1 000 kr i vinst).

Även om ackumulatorspel erbjuder möjligheten till stora utbetalningar, medför de också en förhöjd risknivå. Om något spel misslyckas, är alla andra också förlorade – därför måste spelarna ha fullt förtroende för alla sina val för att kunna placera ett ackumulatorspel.

Ackumulatorspel kan placeras i en rad olika sporter, såsom fotboll, basket, baseboll, hockey och andra. Erfarna spelare som vill ha hög avkastning samtidigt som de kontrollerar risken använder ofta denna strategi.

Slutsats Ackumulatorspelet är en typ av sportspel som innebär att man kombinerar flera val till ett spel. Även om de erbjuder möjlighet till höga utbetalningar, medför de också större risker; Erfarna spelarna kan använda dem som en strategi för att potentiellt tjäna höga utbetalningar samtidigt som de behåller viss kontroll över risken.