Dubblaspel Kalkylator

bet365 Kontrollera Bet365 Sverige bonuskoder för ett nytt konto spelkrediter / välkomstbonuspaket.

ODDSKALKYLATOR
# Resultatet Odds
1
/
Sammanfattning och avkastning
Total insats Totalavkastning Total vinst
-
-
-

Guide för dubblaspel

Dubbelsatsningen är en alltmer populär form av sportspel som innebär att man lägger två spel samtidigt på två evenemang. Denna form av satsning gör det möjligt för spelarna att öka potentiella utbetalningar samtidigt som rimliga risker bibehålls.

Spelare som vill placera ett dubbelspel måste välja två evenemang eller spel och placera två separata satsningar, och sedan kombinera sina resultat genom att använda vinster från ett spel som insats i det andra – om båda satsningarna visar sig vara framgångsrika kommer de att samla in den totala utbetalningen.

Så låt oss till exempel anta att en spelaren lägger ett dubbelspel på två sportevenemang: fotboll och basket. I fotbollsmatchen placerar de 100 kr på lag A till oddset 2.0; Om lag A vinner kommer deras utbetalning att uppgå till 200 kr (100 kr insats + 100 kr vinst). Dessa vinster kan sedan användas som insats för ett annat spel till oddset 2,5 (dvs. satsa 200 kr på att lag B vinner till oddset 2,5); Om deras insats lyckas skulle den ge tillbaka 500 kr (200 kr insats + 300 kr i vinst).

Att dubbla insatserna ger möjlighet till större utbetalningar än enskilda insatser, men innebär också en större risk. Om något av spelen misslyckas kommer hela spelet att gå förlorat, vilket innebär att spelarna måste vara helt säkra på båda valen innan de genomför en sådan satsning.

Dubbla satsningar kan placeras på olika sporter, inklusive fotboll, basket, baseboll och hockey. Erfarna spelare som vill öka potentiella utbetalningar samtidigt som de behåller någon form av kontroll över risken vänder sig ofta till dubbelsatsningar som en alternativ strategi.

Slutsats: I allmänhet är dubbelspel en typ av sportspel där satsningar placeras på två olika resultat samtidigt. De erbjuder större potentiella utbetalningar men kommer med större risk. Erfarna spelarna använder dubbla satsningar som en strategi för att öka vinsterna samtidigt som de behåller en viss nivå av kontroll över risken.