Oddsomvandlare Kalkylator

bet365 Kontrollera Bet365 Sverige bonuskoder för ett nytt konto spelkrediter / välkomstbonuspaket.

BETTING ODDS OMVANDLARE
%
Skriv in eller ändra ett enskilt värde i fälten ovan för att få omedelbara konverteringar till alla andra format: Sannolikheter och oddsformat Bråktal, EU-decimaler, USA-amerikaner, Hongkong, malajiska, indonesiska.

Oddskonvertering Bet Guide

När du satsar hos bookmakers online eller fysiska spelbutiker listas händelser tillsammans med vadslagningsodds baserade på de underförstådda sannolikheterna att vinna. I vanliga spelbutiker listas sportevenemang endast med odds i det format som är populärt för det specifika landet. Till exempel, inom Sverige, är alla odds som listas på gatuspelbutiker i decimalformat (europeiska decimalodds). Om man skulle resa till Storbritannien skulle dessa odds publiceras i bråkformat (UK fractions betting odds). Amerikanska bookmakers har sitt eget oddsformat, känt som US American betting odds.

Med webbplatser för sportspel online är dessa odds tillgängliga i olika format, så att en användare enkelt kan välja det format som är mer meningsfullt för honom/henne.

Ändå är alla dessa odds lätta att konvertera från ett format till ett annat. Olika formler och regler tillämpas på dessa omvandlingar, men för att underlätta användningen har vi utvecklat ovanstående oddskonverteringsverktyg för att snabbt beräkna odds i 6 olika format och även hitta deras implicita sannolikhet (odds som visas i procent som troligt utfall som används av bookmakers).

Decimal – Omvandling av bråkodds

För att konvertera mellan decimal- och bråkodds, använd följande formler:

  • Decimal till bråk konvertering: Decimalodds − 1, konvertera sedan till bråk för att få bråkodds
  • Bråktal till decimalkonvertering: dividera bråk, sedan resultat + 1 = decimalodds

Decimal – Amerikansk oddskonvertering

För att konvertera mellan decimala och amerikanska odds, använd följande formler:

Decimal – Procentuell omräkning av odds

För att konvertera mellan decimalodds och procent (den implicita sannolikheten), använd följande formler:

  • Decimal till procentuell konvertering: dividera 1 med decimalvärdet och resultatet multipliceras med 100
  • Procentuell till decimalkonvertering: (1 – Procentvärde dividerat med 100), dividerat med Procentvärde och lägg till 1