Trixiespel Kalkylator

bet365 Kontrollera Bet365 Sverige bonuskoder för ett nytt konto spelkrediter / välkomstbonuspaket.

ODDSKALKYLATOR
# Resultatet Odds
1
/
Sammanfattning och avkastning
Total insats Totalavkastning Total vinst
-
-
-

Guide för Trixiespel

Trixie-satsningen är en alltmer populär form av sportvadslagning som innebär att man satsar på tre olika evenemang eller spel samtidigt – liknande att placera tre separata trippelsatsningar; Men till skillnad från sin motsvarighet tillåter den flera kombinationer av satsningar, vilket ger den större odds för framgång och flexibilitet.

Spelare som vill lägga ett Trixie-spel måste välja tre evenemang eller spel och lägga ett individuellt spel på varje. En Trixie-satsning består av tre dubblar och en trippel kombinerade till fyra kombinationer; Om minst två av satsningarna lyckas kommer spelarna att få sin utbetalning.

Låt oss till exempel säga att en spelaren lägger ett Trixie-spel på tre olika fotbollsmatcher. I det första spelet satsar spelaren 100 kr på att lag A vinner till oddset 3.0. I det andra spelet satsar spelaren 100 kr på att lag B vinner till oddset 2,5. I det tredje spelet satsar spelaren 100 kr på att lag C vinner till oddset 2.0. Trixie-satsningen består av tre dubblar (Lag A och B, Lag A och C samt Lag B och C) och en trippel (Lag A, B och C). Om minst två av de tre satsningarna är framgångsrika kommer spelaren att vinna en utbetalning, där storleken på utbetalningen beror på vilka kombinationer av satsningar som lyckades.

Trixie-satsningar ger högre chanser att vinna än traditionella trippelsatsningar; De kräver dock en initial investering som är större än vanligt på grund av att spelarna placerar fyra separata satsningar istället för bara en. Trixie-spel kan vara fördelaktiga för erfarna spelarna som vill maximera potentiella utbetalningar samtidigt som de behåller någon form av kontroll över riskhanteringen.

Trixie-spel är en alternativ form av sportspel som innebär att man satsar på tre evenemang eller spel samtidigt och kombinerar sina satsningar till fyra kombinationer, med högre chanser att lyckas än vanliga trippelspel men kräver ofta högre initiala investeringar. Erfarna spelarna använder Trixie-spel som ett sätt att potentiellt skörda vinster samtidigt som de behåller en viss grad av riskkontroll över sina potentiella utbetalningar.