Värdesats Kalkylator

bet365 Kontrollera Bet365 Sverige bonuskoder för ett nytt konto spelkrediter / välkomstbonuspaket.

VÄRDESATS KALKYLATOR
%

Guide till värdespel

Ett värdespel är ett spel med en större potentiell avkastning jämfört med sannolikheten att inträffa. Denna satsning som används på lång sikt syftar till att förbättra långsiktig framgång. Vår Value Bet-kalkylator kan användas fritt av alla spelare för att beräkna potentialen för ett värdespel.

Det finns flera alternativ att fylla i innan du får ett beräknat resultat:

  • vadslagningsodds är redan valda som fraktioner, men andra format kan också användas
  • Provision kan väljas om spelet placeras på en spelbörs som tar ut en avgift på det vinnande spelet
  • Uppskattad sannolikhet är vad spelaren uppskattade som den procentuella sannolikheten för att händelsen ska inträffa (resultatet av satsningen)
  • Betting Odds är det rättvisa fältet där bookmakerodds kan infogas

När alla fält har fyllts i kommer kalkylatorn att returnera om insatsen skapar värde eller inte. Om det returnerade värdet är positivt kan spelet betraktas som ”värdespel”.

För att identifiera värdespel finns det flera värden som spelaren bör ha: vadslagningsodds är den enkla delen genom att få dem från den föredragna bookmakern; Sannolikheten för ett utfall kan dock visa sig vara lite knepigare att beräkna och det kan innebära goda kunskaper om sporten. För detta rekommenderar vi att du besöker sports statistics webbplatser för en lista över statistik efter sport, med tidigare resultat, head to head-data och mycket mer. Vidare, för fotboll, kan spelarna kolla stats247.com för en lista över spelmarknader analyserade ur statistisk synvinkel med procentuella resultat för 1X2 marknad, Över/Under 2.5 mål, Oavgjort inget spel, Dubbelchans, Halvtidsresultat och många fler.