Börja betta online: en steg-för-steg-guide för nybörjare

Är du ny inom betting? Har du problem med att hitta en pålitlig sida? Vet du inte hur du går tillväga för att registrera ett konto, göra en säker insättning, placera ett bet och ta ut dina vinster? FotbollResultat24.se är här för att hjälpa nya spelare att välja de bästa sidorna, förse förlitlig information om livestreaming, recensioner, bettingtips och många andra intressanta saker.

Vi känner mycket väl till de problem du står inför som en nybörjare inom betting, så vi tar upp de viktigaste delarna med dig:

safety

rekommenderar endast de bästa och säkra sidorna, där dina pengar och personliga detaljer är säkra

comfort

betting online, du kan lägga ett bet varsomhelst och närsomhelst

speed

eftersom det endast tar några ögonblick att logga in och placera ett bet

Det finns massor av sidor online för betting, så att välja en som erbjuder säkerhet och stabilitet, förtroende och diversifierade spelmarknader som passar alla behov kan vara överväldigande. Men det är exakt vad den här guiden är till för.

Bäst Erbjudanden Inom Betting

När det kommer till online betting är Unibet en av de bästa hemsidorna där ute. De erbjuder en stor mängd olika sporter som omfattas av deras erbjudande, flera bettingalternativ för varje evenemang och gratis livestreaming som täcker över 45 000 event varje år. Unibet är en av de mest pålitliga och respekterade bettingsidorna med över 11 miljoner registrerade användare över hela världen.

 

Online Sportsbetting

Registrering steg-för-steg

Den här processen är mycket enkel och tar endast några minuter, eftersom Unibet inte vill göra det komplicerat.

unibet bonuskod1. först och främst måste du öppna upp Unibets hemsida, och i det övre högra hörnet måste du trycka på länken Skapa konto

2. på sidan för registreringssidan måste du fylla i dina personliga detaljer, inklusive namn, födelsedatum, adress, användarnamn och annat

3. använd Unibet bonuskod i utvald fält i registreringsformen

4. sista steget är att trycka på Skapa konto-knappen på botten av sidan, efter du bekräftat att du är över 18 år gammal

Sätt in pengar på ditt konto

Efter registreringsprocessen kommer du automatiskt att loggas in och uppmanas att sätta in pengar på ditt konto. Så om du vill köra igång och placer ett bet, måste du göra din första insättning.

I fliken Betalningsmetod hittar du olika sätt att sätta in pengar, men de vanligaste metoderna är:

Kredit- och betalkort – detta är förmodligen den bästa och mest använda metoden när du vill göra en insättning, eftersom ditt Unibet-konto kommer att krediteras direkt, utan några avgifter. Här kan du använda olika typer av kredit- och betalkort, som Visa, Maestro, Mastercard eller Electron.

 • klicka på Insättning och välj sedan Kredit-/betalkort från den tillgängliga listan
 • skriv in dina kortuppgifter och ange ditt insättningsbelopp (minimum är 5 och max är 5000)
 • och det sista steget är att klicka på Gör insättning

Skrill/Neteller – Användandet av E-wallet är både snabbt och säkert och insättningarna är direkta och unibet tar ingen avgift för insättningarna.

 • Först klickar du på insättning och sedan väljer du Skrill eller Neteller i listan över tillgängliga betalningsmetoder. (För att kunna använda dessa insättningsmetoder måste du ha ett Skrillkonto eller Netellerkonto)
 • Välj den valuta du vill spela med, skriv in dina Skrill-uppgifter och vilket belopp du önskar sätta in, (minimum 50 kronor och max 35 000 kronor), och klicka sedan på Gör Insättning.
 • Efter det kommer du att bli vidarebefordrad till Skrills hemsida för att bekräfta din betalning
 • inom bara några få sekunder kommer du ha pengarna på kontot och du kan placera ditt första bet.

Banköverföring – det här är också en bra och säker metod för insättning, men det är också den långsammaste. Beroende på vilket land och vilken valuta du spelar med kan det ta upp till 3 arbetsdagar innan pengarna är på kontot. I vissa fall kan det ta upp till 10 arbetsdagar.

 • ännu en gång måste du klicka på Insättning och välja banköverföring i listan för metoder
 • det registrerade namnet på ditt bankkonto måste matcha det registrerade namnet på ditt Unibetkonto

Få din välkomstbonus

Nu är det dags att ta din välkomstbonus för Unibet. Om du är en ny spelare och beroende på ditt land så kan du få upp till <> kronor i bonus (100% insättningsbonus)

Unibet matchar din första insättning (eller första bet) med en bonus, så kolla in bonuserbjudandet och sätt in den növändiga summan för att maxa din bonus. Hur kan vi ta del av denna bonus?

 • efter du har loggat in måste du kolla din email som innehåller en bekräftelse på vad ditt välkomsterbjudande innehåller
 • i menyn på vänstra sidan på Unibets hemsida så klickar du på Service and väljer sedan Medlemmar.

För att kvalificera sig för bonusen måste du uppfylla flertalet krav:

 • göra en giltig insättning med önskad betalningsmetod (insättningar med eWallets kan eventuellt inte uppfylla kraven för att få bonusen)
 • Lägg ett bet på ett idrottsevenemang, till ett godkänt odds; skulle det bli en förlust, erbjuder Unibet ett gratis bet som matchar ditt bet upp till <> kr
 • bonusarna kommer med vissa omsättningskrav; vänligen kolla Unibets bonusregler för att see nödvändiga kvalifikationer och omsättningskrav innan du kan begära uttag på bonuspengar och bonusvinster

Hur du lägger ett bet

Nu har du pengar på ditt konto och det är dags att placera ditt första bet. Men hur gör du det?

 • på vänster sida av skärmen erbjuder Unibet en meny med en mängd olika sporter, inklusive fotboll, tennis, basket och mycket mer. Till exempel, låt oss säga att vi vill lägga ett bet på fotboll
 • här kan vi hitta många matcher för snabb åtkomst
 • klicka på valfri marknad; låt säga engelska Premier League
 • nu kan du se alla tillgängliga matcher i Premier League och deras standard odds på 1-X-2
 • om du vill lägga ett bet på andra marknader, klicka på knappen på högra sidan på samma rad som matcher (till exempel 122 bets) då kommer du till en ny sida med flera olika odds och bettingtyper, som bland annat rätt resultat, halvtid/fulltid målskytter och mycket annat
 • till exempel, klicka så att Chelsea ska vinna mot Swansea efter ordinarie tid, lägg till Chelsea 1.25 på din kupong, välj sedan din insats (50 kronor, 100 kronor…) och klicka sedan på Lägg spel (på botten av sidan kan du ändra oddsformat från Decimaler = 1.25, Amerikanska=-400 och Bråktal=1/4)

Hur tar du ut pengar från ditt konto

Lyckades du vinna på dina bets? Grattis! Nu är det dags att ta ut pengarna från ditt konto.

Såhär går du vidare i processen att ta ut pengarna från dina vinster

 • det första uttaget tar lite extra lång tid. Varför?
 • du måste skicka in dokument för att verifiera dig (vilket kan ta mellan 48 till 72 timmar – pågrund av hög arbetsbelastning), eftersom Unibet tar det finansiella regelverket på allvar
 • så fort dina dokument är verfiierade, får du ett mejl som bekräftelse
 • Ett annat sätt att verifiera dina dokument är att ladda upp dem direkt på Unibets hemsida.
 • du kan välja mellan olika ID-handlingar för att verifiera ditt konto såsom nationellt ID-kort, pass eller körkort, eller andra dokument såsom elräkning, telefonräkning eller dylikt
 • du kan spara dem på din dator och sedan ladda upp dem direkt på hemsidan (behöver du hjälp, kan du alltid kontakta Unibets kundtjänst via live-chatt)
 • att göra uttag är väldigt lätt eftersom Unibet tillåter dig att göra uttaget tillbaka till samma betalningsmetod som du gjorde insättningen med
 • beroende på vilken betalningsmetod du använt så kan uttagen ta några få timmar när du använder Skrill/Neteller (minsta uttag är 50 kronor och största uttag är 350000 kronor när du använder Skrill/Neteller) Entropay och Paysafekort tar mellan 1-3 bankdagar, uttag till kort tar upp till 5 bankdagar (minsta uttag är 100 kronor och högsta uttag är 300000 kronor); Banköverförngar tar mellan 1 till 10 bankdagar att genomföra. (minsta uttag är 400 kronor och högsta uttag är 500000 kronor).

Välkomstbonusar

Nu när registreringen för bettingsidor är glasklart, rekommenderar vi att du kolla in några intressanta välkomstbonusar från några av de bästa spelsidorna:

Bet365 Bet365 Unibet Unibet ComeOn ComeOn
Betsson Betsson Betsafe Betsafe Betway Betway

Bonus R&V gäller. Endast nya användare, 18+. Denna förteckning över sportbettingbonusar är giltig för 2024.