⚽ Dagens Fotbollsbettingtips

Med så många olika sporter att välja mellan och så många matcher som spelas varje dag så kan det kännas nästan omöjligt att välja rätt. Att läsa statistik, tidigare resultat och bedöma varje lags form innan du lägger din insats tar tid. FotbollResultat24.se ger dig gratis förutsägelser för dagliga fotbollsmatcher baserat på statistik från en av branschens bästa webbplatser - SoccerStats247. Läs vidare nedan för fotbollsbettingtips för de matcher som spelas idag - för 1x2 och Över/Under 2.5-marknaderna.

Bettingtips Allsvenskan (Sverige)
StartMatchBettingtips
17:00IFK Göteborg vs Mjällby
Bettingtips Premier League (Armenien)
StartMatchBettingtips
13:00Pyunik vs Noah
16:00Ararat-Armenia vs Shirak
Bettingtips First League (Bulgarien)
StartMatchBettingtips
13:30Etar VT vs Botev Vratsa
15:45Beroe vs Lokomotiv Sofia 1929
18:00Pirin Blagoevgrad vs Hebar 1918
Bettingtips Superliga (Danmark)
StartMatchBettingtips
17:00AGF vs FC Copenhagen
Bettingtips Meistriliiga (Estland)
StartMatchBettingtips
16:00Flora vs Kuressaare
Bettingtips Ligue 2 (Frankrike)
StartMatchBettingtips
18:30Rodez vs Paris FC
Bettingtips Eredivisie (Holland)
StartMatchBettingtips
18:00NAC Breda vs Emmen
Bettingtips Úrvalsdeild (Island)
StartMatchBettingtips
19:15HK vs Valur
19:15Breidablik vs Stjarnan
19:15Fram vs ÍA
Bettingtips Serie B (Italien)
StartMatchBettingtips
18:30Catanzaro vs Cremonese
Bettingtips Virsliga (Lettland)
StartMatchBettingtips
15:00Metta vs Tukums
Bettingtips Bundesliga (Österrike)
StartMatchBettingtips
17:00Wolfsberger AC vs Austria Vienna
Bettingtips Super League (Schweiz)
StartMatchBettingtips
18:30Basel vs Yverdon Sport
18:30Lausanne-Sport vs Grasshoppers
18:30Luzern vs Stade-Lausanne-Ouchy
Bettingtips Premier League (Vitryssland)
StartMatchBettingtips
13:45Isloch vs Minsk
15:45Slutsk vs Neman Grodno

Dagens bettingtips för spelade matcher presenteras i samarbete med SoccerStats247. Observera att gratis förutsägelser inte kommer med någon garanti. Du använder dessa bettingtips i ditt spelande på egen risk. Vi rekommenderar att du också analyserar varje match du tänker spela på. Betting på fotbollsmatcher med ovanstående tips ska alltid göras utifrån individuell bedömning och inte för accumulatorinsatser. Medan ACCA-insatser kanske ger högre utdelning är riskerna samtidigt exponentiellt högre.

Bettingmarknaderna 1X2 och Över/Under 2.5 är några av de mest populära bettingalternativen när det gäller fotbollsmatcher. Men det finns också andra alternativ när det gäller bettingtips för fotbollsmatcher. Bland dessa marknader finns Dubbelchans (betting på 2 olika resultat), Udda/Jämt (gäller antalet mål), vinnare i hel-/halvtid och Målskyttar.

Var du kan spela på fotboll

Det finns flera olika alternativ för den som vill spela på fotbollsmatcher, allt ifrån fysiska spelbutiker till bettingsidor på nätet. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Medan den fysiska butiken kanske ligger så att du passerar den på väg till, eller från, arbetet har spelsidor på nätet fördelar som är svåra att förbise. Här finns välkomstbonusar, för det mesta bättre odds än i fysiska butiker, fler marknader, möjlighet att spela dygnet runt och du kan använda datorn, din laptop eller mobilen. Men när det gäller online betting ska du välja en spelsida som är licensierad och reglerad i ditt hemland och dessutom läsa igenom recensioner för att se vad andra tycker om sidans sportbok. Kolla listan över Bettingsidor för rekommenderade bettingsidor på nätet.