⚽ Dagens Handbollsbettingtips

Handboll är en lagsport med närvaro i över 190 länder runt om i världen. Det är en sport som främst är populär bland europeiska nationer, där europeiska länder har vunnit alla medaljer utom en i herrarnas världsmästerskap sedan 1938. Det finns både nationella ligor att följa och internationella tävlingar som EHF European League. Bland många av Europas nationer är handboll en av de populäraste lagsporterna och kommer på andra eller tredje plats. Spelare som är intresserade av att placera spel på handbollsmatcher rekommenderas att undersöka spelstatistik och tidigare resultat för att bättre kunna anta sannolikheten för ett resultat för en handbollsmatch. FotbollResultat24.se erbjuder gratis speltips för dagliga handbollsmöten, förutsägelser baserade på statistik som erbjuds av den bästa webbplatsen för data om handbollssporter - HandballStats247. Se nedan för handboll 1X2 betting predictions täckning för dagens matcher.

Speltips för matcher som spelas idag i handboll erbjuds i samarbete med HandballStats247. Detta är gratis sportprognoser och garanteras inte på något sätt av oss eller dataleverantören för dessa tips. Du förstår att spel på dessa tips betraktas som en spelaktivitet tillsammans med de risker som det innebär. FotbollResultat24.se rekommenderar alla spelare att göra sina egna spelbedömningar innan de placerar ett spel. Vår rekommendation är att använda ovanstående speltips för enskilda matcher. Att kombinera dem på en spelkupong med flera andra matcher ökar risken för att förlora spelinsatsen.

Prognoserna på handbollsmatcherna som listas ovan inkluderar den mest populära spelmarknaden för handboll: 1X2-spelmarknaden (vinst-utdrag-vinst eller matchvinnare). Det här alternativet syftar till att förutsäga att vinnaren vid matchens slutspel antingen blir hemmalaget eller bortalaget, eller slutar oavgjort. Det finns också några andra populära alternativ för handbollsbettingprognoser förutom 1X2, och dessa är Asian Handicap, Over/Under, 1st Half betting.

Var Kan Man Satsa på Handboll

Spelare som är intresserade av att placera spel på handboll kommer att upptäcka att det finns många valmöjligheter när det gäller sportspelbyråer (som kan vara antingen en online bettingwebbplats eller en street betting shop). Online betting är klart vinnande när det gäller tillgängliga erbjudanden, med flera spelmarknader som täcks på handbollsmatcher, mycket mer jämfört med street betting shops som främst täcker 1X2 och Over/Under. Utöver det stora utbudet av spelmarknader har online-bokföretagen en rad andra fördelar som 247 tillgänglighet, åtkomst från laptop eller smartphone, bättre odds och inte minst kampanjerbjudanden som inkluderar välkomstbonusar och erbjudanden om gratisspel. När kunderna väljer ett online varumärke bör de också vara medvetna om vilken licens en online bookmaker har. I många länder krävs det att bookmakern har en lokal licens för att kunna erbjuda bettingtjänster till invånarna, och detta kommer med en fördel även för spelarna eftersom de kommer att vara bättre skyddade mot orättvisa regler. Därför kommer den lokala regleringen som en viktig faktor när du väljer rätt online bookmaker, så vi rekommenderar att du kollar sportsbetting val för ditt land (Sverige) för en lista över lagliga online bettingoperatörer.

Rekommenderade bookmakers online - Sverige

Nedan finns en lista över rekommenderade online sportbettingalternativ för den svenska marknaden, som alla har en giltig licens för att bedriva verksamhet och erbjuda tjänster till svenska kunder:

Unibet.comUnibet.se bonus
Bet365.comBet365.se bonus
Betsson.comBetsson.se bonus